14 Mart 2016 Pazartesi

ANARŞİ, TERÖR VE TEDHİŞ'İN ANA RAHMİ: "Müslüman Kardeşler Örgütü.."

Müslüman Kardeşler Örgütü..
Müslüman Kardeşler Örgütü’nü, tıpkı Vahhabilik gibi, İngiltere kurmuştur. İngiltere demek, ABD ve İsrail demektir. ABD+İngiltere+İsrail  koalisyonu demek; emperyalizmin ve de Evangelizmin temsilcisi ve dayatmacıları demektir. Evangelizmin hedefi ise;
Bütün dinleri bitirip, tek bir din üzerinden, sömürüye uygun bir din olan Evangelizm ile dünyayı yönetmektir.
Müslüman Kardeşler Örgütü Mısır’da yenildi. 
İnsanlarımızın körlüğü nedeniyle göremediği bir gerçek var. AK Çete“Müslüman Kardeşler Örgütü’nün Türkiye Temsilcisidir” ve ne yazık ki iktidardadır. Erdoğan; Mısır’da Müslüman Kardeşler alaşağı edilince bu yüzden çok üzüldü ve ortalıkta dört parmak gezip durdu. Esad’a Müslüman Kardeşlere yol vermesi için teklif yaptılar. Esad kabul etmeyince de Esad’a düşman oldular.
Önce bu gerçeği herkes açıkça idrak etmelidir.
Erdoğan ve ekibi için Osmanlıcılık, Cumhuriyet’i yıkmak için kullandıkları bir enstrümandır. Yoksa, Osmanlı ile alakaları yoktur. Bu kafa Osmanlı döneminde de;
“-Şeriat isterük..”  Diye isyan ediyordu. 31 Mart ayaklanmasını bunların ağababaları yapmıştır.
Cumhuriyeti yıkmak için bu iki enstrümanı çok iyi kullanıyorlar:
1-Din, 
2-Osmanlıcılık.
Halkın değerlerini halkın zaafı haline getirdiler. Oysa ne dine saygıları var, ne Osmanlı’ya… İstanbul’da Osmanlı eserlerini nasıl yok ettiklerini görmüyor musunuz?
Mısır’da Müslüman Kardeşler iktidara geldiğinde sapık fetvalar ortaya çıkmaya başladı. Ölen eş ile; “altı saat içinde ilişkiye girilebilir” diye fetva verildi. Suudi Arabistan ve diğer Müslüman Kardeşler Örgütünün din adamı kılıklı ajanları, sürekli sapık fetvalar verdi. Son yıllarda Türkiye’de verilen sapkın fetvalar hep aynı amacı hizmet ediyor. Amaç;
İnsanları İslam’dan soğutup, doğan boşlukta Evangelizme yer açmaktır.
İŞİD aynı görevi yaptı. Müslüman Kardeşler Örgütü’nü de, İŞİD’i de aynı devletlerin kurmuş olması, aslında bütün gerçeği açıklamıyor mu?
Türkiye’de büyük ahlak çöküşünü sağlayan Müslüman Kardeşler’in temsilcileri, lidere karılarını-kızlarını basın yoluyla ikram ediyor, görmüyor musunuz?
Ve hala AKP’ye “Müslüman Kardeşler Örgütü” diyemeyenler, AKP’yi normal bir parti gibi pazarlıyor. Pazarlayanlar da ne yazık ki dost sandıklarınızdır.
Sahi, bu “İslam Ordusu” dedikleri ordu kimi temsil ediyor? Müslüman Kardeşleri mi?

Zahide UÇAR-12.03.2016

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder