22 Eylül 2016 Perşembe

Irza tecavüz ve namusa tasallut edenin idam ve en kısa sürede infazı şarttır. Bunu yapmayan milletler veya hükümet'ler "kesinlikle" kahrolmaya mahkûmdur.

Balıkesi'de 5.yaşındaki masum bir KIZ Çocuğuna alçakça tecavüz eden "sureti insan, sireti kâfir köğeği" İmam bozuntusu tutuklandı!..
TECAVÜZE UĞRAYAN 5 YAŞINDAKİ KIZ ÇOCUĞU İSE HAYATINI KAYBETTI?
11 Eylül 2016 Pazar (Kurban Bayramının Arifesi) günü Bigadiç’in kırsal Yukarı Göcek Mahallesi’nde yaşayan köylüler, 5 yaşındaki zavallı bir kız çocuğunu, köyün yakındaki ağaçlık alanda, fırlatılıp atılmış vaziyette ve çok perişan bir halde, yaralar-bereler ve derin acılar içinde kıvranıp, ıstırapla ağlarken buldu. Köylüler tarafın dan derhal hastaneye götürülen Kız çocuğunun kendisine yapılan zulmü anlattığı ve cinsel tacizde bulunduğunu söylediği mahalledeki camide geçici olarak imamlık yapan GÜRKAN DERE (Allahın belâsı lânetli mahluk) iddiaya göre kaçmak isterken köylüler tarafından yakalanıp, jandarmaya teslim edildi. Masum ve korumasız kız çocuğunu “Hediye vereceğim” diyerek şeytanca kandırdığı ve hayvan altı bir varlık mesabesinde kalleşçe cinsel tacizde bulunduğu ileri sürülen Gürkan DERE, sevk edildiği adliyede tutuklandı.

İMAM KILIĞINDAKİ 
LÂNETLİ ŞEYTAN DOMUZU
Komşu Turfullar Köyü’nden olan sözde köy imamı Gürkan Dere’nin, Yukarı göcek Mahallesi camisi imamının kurban bayramı tatili nedeniyle izne çıkması üzerine, ücreti köylüler tarafından ödenmek üzere, muhtarlık aracılığıyla mahalledeki camide geçici olarak görevlendirildiği bildirildi.
Huharca, alçakça ve kesinlikle bir insan veya Müslüman olamayacak kadar aşağılık bir melânet mel’unun menfur saldırısı, tasallut ve tecavüze uğrayan, masum-müsemma kız çocuğu acılar içinde kıvranarak hayatını kaybetti.   Umarız; Şerefli ve soylu Balıkesirliler bu vahşi yaratığı lime-lime linç veya lâyık olduğu biçimde infaz ederek, namus, şeref ve haysiyetlerini kurtarırlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder